«Μπορεί σε μεγάλη ομάδα ο 'Τόρο'!»

«Μπορεί σε μεγάλη ομάδα ο 'Τόρο'!»

Δημήτρης Τομαράς
«Μπορεί σε μεγάλη ομάδα ο 'Τόρο'!»

bet365

Ο Λεάντρο Γκρέκο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο Βασίλης Τοροσίδης έχει την δυνατότητα να παίξει σε μεγάλη ομάδα στην Ιταλία.

Στο Radio Manà Manà και την εκπομπή «1927: Η ιστορία συνεχίζεται» μίλησε ο Λεάντρο Γκρέκο, όπου αναφέρθηκε στην Ρόμα, στην παρουσία του στον Ολυμπιακό και στον Βασίλη Τοροσίδη. Για τον συμπαίκτη του που βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ιταλίας, όπως του πρώην συλλόγου του, σχολίασε: «Ο Τοροσίδης είναι ένας πολύ καλός παίκτης και διεθνής. Νομίζω ότι μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα.

Μπορεί να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο». Επιπροσθέτως έκανε μνεία στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του: «Νιώθω δικαιωμένος που πήγα στην Ελλάδα. Οι οπαδοί ζουν για τον Ολυμπιακό. Έχουν μεγάλο πάθος για την ομάδα τους. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ που είμαι στον Ολυμπιακό, όπως επίσης και το Καραϊσκάκη και η ατμόσφαιρα που έχει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα