«Μάχη» για την κορυφή της επίθεσης!

«Μάχη» για την κορυφή της επίθεσης!

Δημήτρης Τομαράς
«Μάχη» για την κορυφή της επίθεσης!

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι πιο... φορτσάτος από ποτέ και ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ ανεβάζει στροφές για να είναι άμεσα απόλυτα έτοιμος. Η «μάχη» για την κορυφή της επίθεσης στον Ολυμπιακό θα είναι σφοδρή.

Έναν ευχάριστο πονοκέφαλο έχει για τα παιχνίδια με Κέρκυρα και Σάλκε σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Έχοντας πια και τα δύο μεγάλα επιθετικά του όπλα (σ.σ. Τζιμπούρ και Μήτρογλου) διαθέσιμα μετά την επιστροφή του Αλγερινού στην αποστολή του Ολυμπιακού στον αγώνα με την ΑΕΚ ψάχνει να βρει τον καλύτερο δυνατό τρόπο αξιοποίησής τους.

Ο Μήτρογλου έβαλε δύο γκολ με την ΑΕΚ, συνεχίζοντας να δείχνει ότι είναι σε άριστη κατάσταση ενώ και ο Τζιμπούρ έχει σκοράρει ουκ ολίγες φορές φέτος, παραμένοντας στην κορυφή των σκόρερ της Σούπερ Λίγκας. Με δεδομένο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει το σύστημά του σε 4-4-2 για να βάλει και τους δύο φορ στην ενδεκάδα αλλά και το ότι θα είναι δύσκολο είτε για τον έναν είτε για τον άλλο να πάνε στα πλάγια δεν θεωρείται τόσο εύκολο να μπουν αμφότεροι στην αρχική ενδεκάδα.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι το κατά πόσον ο Μήτρογλου θα είναι ή όχι βασικός και με την Κέρκυρα προκειμένου ο Τζιμπούρ να πάρει και άλλον χρόνο για να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι με την γερμανική ομάδα. Ένα τέτοιο σενάριο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απίθανο, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει ακόμα καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα.

Οι επόμενες δοκιμές ενδεκάδας του Ζαρντίμ -χωρίς τους διεθνείς βέβαια- θα αρχίσουν ξανά από την Τετάρτη και μετά καθώς την Τρίτη υπήρχε ρεπό για τους παίκτες. Ο ίδιος πρόκειται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα