Σε πρώτο πλάνο ο Τζιμπούρ

Σε πρώτο πλάνο ο Τζιμπούρ

Δημήτρης Τομαράς
Σε πρώτο πλάνο ο Τζιμπούρ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι ο μόνος εκ των τριών παικτών του Ολυμπιακού των οποίων εκκρεμούν οι ανανεώσεις τους, που έμεινε Αθήνα και ως εκ τούτου υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνει την τελική επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας.

Με τους Βασίλης Τοροσίδη και Χοσέ Χολέμπας να είναι στο Δουβλίνο για το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με την Ιρλανδία ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι οι μόνος από τους ποδοσφαιριστές που συζητούν αυτήν την χρονική περίοδο για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακού, που παρέμεινε στην ελληνική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει δεν θα πρέπει να αποκλειστεί άμεσα η πιθανότητα ο διεθνής Αλγερινός να κάνει την τελική κουβέντα με την διοίκηση της ΠΑΕ για το νέο του συμβόλαιο.

Άλλωστε η υπόθεσή του έχει μπει εδώ και καιρό σε καλό δρόμο με τον παίκτη να έχει τάσεις παραμονής για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια με ετήσεις αποδοχές 1,2 έως 1,3 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα οι περιπτώσεις των δύο Ελλήνων διεθνών παικτών θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Για τον Τοροσίδη έχει διαρρεύσει μάλιστα πως οι τελικές επαφές του μπορεί να γίνουν μετά την Σάλκε.

Επιπλέον στην... ατζέντα πρόκειται να μπουν στο προσεχές χρονικό διάστημα και τα ζητήματα των συμβολαίων τριών άλλων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Αμπντούν, Μήτρογλου και Φετφατζίδη. Ειδικά για τους δύο πρώτους η πρόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός φαίνεται να είναι να τους «δέσει» με καλά συμβόλαια για όσα περισσότερα χρόνια μπορέσει.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα