Νέος κόουτς με Ολυμπιακό!

Νέος κόουτς με Ολυμπιακό!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει μέσα από το blog του στο gazzetta το σήριαλ προπονητή στον Παναθηναϊκό, σε σχέση και με τον…Ολυμπιακό και κάνει μια «πρόβλεψη»!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ κανείς τις εφημερίδες σε ό,τι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού εδώ κι αρκετό καιρό, σχηματίζεις την αίσθηση ότι ο Φερέϊρα είναι τελειωμένος από τον πάγκο των πράσινων. Δεν υπάρχει εφημερίδα να τον στηρίζει και ρεπορτάζ από το οποίο να προκύπτει κάτι διαφορετικό.

Κι όμως παραμένει στη θέση του ο Πορτογάλος τεχνικός. Με επί εβδομαδιαία βάση δηλώσεις στήριξης από την κορυφή της ηγεσίας του τριφυλλιού. Δεν ξέρω αν όντως, όπως ακούγεται, το πρόβλημα είναι η παχυλή αποζημίωση που δικαιούται ο Ζεσουάλδο και η οποία για τα δεδομένα της εποχής και ειδικότερα του Παναθηναϊκού φαίνεται μάλλον ως αποτρεπτικός παράγοντας για μία λύση συνεργασίας. Μπορεί πράγματι να τον πιστεύουν ως την καταλληλότερη αυτή την στιγμή επιλογή, οπότε, σε μία τέτοια περίπτωση, ορθά τον κρατάνε και δεν πρέπει να ακούνε ούτε τον Τύπο, ούτε τον κόσμο.

Άλλωστε, με τον Φερέϊρα ο σύλλογος πέρασε στα πλέϊ οφς του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κι έτσι εξασφάλισε μεγάλη οικονομική ανάσα. Και με τον Φερέϊρα για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Παναθηναϊκός προωθεί τόσα πολλά νέα παιδιά, με ταλέντο, όπως οι Χουχούμης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος και βέβαια ο Μαυρίας. Ούτε είναι ευθύνη του προπονητή ότι ο Λέτο είναι ένα χρόνο οφ, ότι ο Μπουμσόνγκ είναι μονίμως τραυματίας κι ότι ο Κουίνσι σχεδόν δεν έκανε προετοιμασία, αφού άργησε η μεταγραφή του κι είναι άλλος παίκτης φέτος…

Αλλά σε κάποιους «τρίτους» παρατηρητές έχει δημιουργηθεί μία άλλη η εντύπωση: ότι πράγματι τα ψωμιά του έμπειρου προπονητή είναι μετρημένα κι απλά αναζητείται η κατάλληλη χρονική συγκυρία της οριστικής απόφασης. Για παράδειγμα, κάθεται και την Κυριακή στον πάγκο με τον ΠΑΟΚ κι αν το αποτέλεσμα είναι πάλι αρνητικό, που οι πιθανότητες μάλλον προς τα εκεί είναι, θα συντρέξουν ακόμη περισσότερες προϋποθέσεις-κι από πλευράς γενικότερου «κλίματος»-για μία διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η, τέλος πάντων, να γίνει η κίνηση στην όποια επόμενη γκέλα, π.χ. με τη Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ. Κατά το σχετικό σενάριο, θα αλλάξει προπονητή ο Παναθηναϊκός κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβρη κι άρα ουσιαστικά «παραμονές» του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που πλησιάζει σιγά σιγά (αρχές Δεκέμβρη) και είναι το αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟ, μετά τα κολλητά ματς με ΠΑΟΚ και Μάριμπορ, αφού ακολουθούν τρία διαδοχικά εκτός έδρας! Με Πλατανιά, Πανιώνιο και Τότεναμ.

Αυτά σε μία προσπάθεια συσπείρωσης και νέας αρχής για τον Παναθηναϊκό, ώστε να πάει μαζικά ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κλπ, κλπ. Δεν μοιάζει, πάντως, παράλογο το σενάριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.