Πανικός και συγκίνηση με Ζιοβάνι! (pics)

Πανικός και συγκίνηση με Ζιοβάνι! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Πανικός και συγκίνηση με Ζιοβάνι! (pics)

bet365

Πανικός επικράτησε σε μπουτίκ γνωστής εταιρείας στον Πειραιά, όπου βρέθηκε ο Ζιοβάνι που αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού ένω ένας έκλαψε γι' αυτόν! Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του Ολυμπιακού έγινε αντικείμενο λατρείας από τον κόσμο που βρέθηκε στο κατάστημα της Ρόμπε Ντι Κάπα στον Πειραιά για να τον δει από κοντά, να φωτογραφηθεί μαζί του και να του πάρει ένα αυτόγραφο. Από τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι περίπου τις 2.30 υπέγραφε αυτόγραφα, έβγαινε φωτογραφίες ενώ έβαζε υπογραφές και σε μπάλες και φανέλες.

Χαρακτηριστική ήταν μια συγκινητική σκηνή που εκτυλίχθηκε στο κατάστημα. Ένας φίλος του Ολυμπιακού με τη μητέρα του χάρισαν ένα λεύκωμα στον Ζιοβάνι που ήταν γεμάτο με φωτογραφίες και δημοσιεύματα για εκείνον και του και μέσω της βοήθειας του εκπροσώπου του, Μαρσέλου του μετέφερε πως «θέλω να σε ευχαριστήσω διότι εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είσαι και πολύ σπουδαίος χαρακτήρας και άνθρωπος αλλά και ένα ίνδαλμα για τον γιο μου».

Ο Βραζιλιάνος άσος τους ευχαρίστησε θερμά ενώ ο νεαρός φίλος του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησής του. Στην συνέχεια φωτογραφήθηκε με το είδωλό του, τον φίλησε και έκλαψε ξανά καθώς αδυνατούσε να πιστέψει ότι τον έβλεπε μπροστά του.

Ο Ζιοβάνι στην συνέχεια θα μεταβεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης θα βραβευτεί από την διοίκηση της ομάδας για την προσφορά του στον σύλλογο και παράλληλα θα ανακοινωθεί η συνεργασία μαζί του, καθώς θα αναλάβει το τμήμα σκάουτινγκ στη Βραζιλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα