Ένα μήνα off ο Ιμπαγάσα!

Ένα μήνα off ο Ιμπαγάσα!

Δημήτρης Τομαράς
Ένα μήνα off ο Ιμπαγάσα!

bet365

Mεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα έπαθε θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ιμπαγάσα έκανε εξετάσεις την Δευτέρα που δεν έβγαλαν θετικά νέα για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό. Έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά. Ο Αργεντινός θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και η επάνοδός του στα γήπεδα πρόκειται να γίνει σε περίπου 4 εβδομάδες.

Κάνε εγγραφή στη vistabet και πάρε μπόνους 100%

Αυτό σημαίνει ότι χάνει τους αγώνες πρωταθλήματος με Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ αλλά και το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ ενώ θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον δεύτερο αγώνα με την γαλλική ομάδα. Έτσι ο Ζαρντίμ καλείται να βρει άμεσα λύση με τον πιο πιθανό για αντί-Ιμπαγάσα να είναι ο Μασάντο.

Σχετικά με τον Γιάννη Μανιάτη οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον μηρό δεξιά δεν εμπνέουν ανησυχία, αφού είναι αποτέλεσμα ελαφριάς κόπωσης. Ο Έλληνας μέσος ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικό πρόβλημα τραυματισμού. Μοιραία θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής αλλά και μετά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα