Η σειρά Κάρολ και Μέγερι!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Η σειρά Κάρολ και Μέγερι!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του κάποια πράγματα για την εικόνα των γκολκίπερ του Ολυμπιακού και το ρόλο που μπορεί να παίξει στην αλλαγή της η επιστροφή του Ράντου.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ κοινό μυστικό στο Ρέντη πως τόσο ο Μέγερι, όσο κι ο Κάρολ, ήθελαν πίσω τον Ράντο για προπονητή τους. Αυτή την στιγμή δεν έχει σημασία το πώς και το γιατί, αλλά η ουσία είναι ότι πρόκειται για μία πραγματικότητα η συγκεκριμένη διαπίστωση.

Ο Ράντος λοιπόν είναι πίσω στο Ρέντη, προπονεί τους δύο καλούς αυτούς γκολκίπερ και πλέον σιγά σιγά το μπαλάκι θα περάσει στους ίδιους. Κοινώς, θα πρέπει να «δείξουν» και να αποδείξουν πράγματα μέσα στα παιχνίδια, μετά και την επιστροφή του ανθρώπου που οι ίδιοι ήθελαν πάλι δίπλα τους. Διότι, όπως κι αν το δει κανείς, η εικόνα τους φέτος δεν είναι και η καλύτερη. Η, τουλάχιστον είναι αρκετά κάτω από την αντίστοιχη περσινή.

To under 2,5 γκολ στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός προσφέρεται σε απόδοση 1.65 στη vistabet

Κι ένας από τους λόγους που ο Ολυμπιακός δέχεται φέτος εύκολα γκολ είναι και η έλλειψη σταθερότητας από τους δύο τερματοφύλακές του.

Με τον Κάρολ π.χ. να κάνει δώρο στη Βέροια το γκολ της ισοφάρισης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να μη συνεννοείται σωστά με το Σιόβα στο γκολ με το οποίο μείωσε ο ΠΑΣ στον αγώνα των Ιωαννίνων. Ακόμη ακόμη να τρώει όρθιος γκολ από φάουλ στο φιλικό στη Νάπολι.

Και με το Μέγερι να μην εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στην ήττα από τη Σάλκε, με αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ του Κυριάκου (ε, ρε και να μας ακύρωναν εμάς τέτοιο γκολ στη Γερμανία, τι θα λέγαμε για την ΟΥΕΦΑ και τον Πλατινί…), αλλά ούτε και στα τελευταία φιλικά, όπως το 3-3 με τη Μάλαγα και το 1-1 με την Μπράγκα, στο οποίο δέχθηκε κι αυτός γκολ από απευθείας φάουλ, με σχεδόν απόλυτη ευθύνη.

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει δώσει φέτος πέντε επίσημα παιχνίδια (τέσσερα για το πρωτάθλημα κι ένα για το Τσάμπιονς Λιγκ), συν οκτώ φιλικά και έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε δύο από αυτά τα 13 παιχνίδια. Μάλλον στα πιο εύκολα: στο 4-0 επί του Λεβαδειακού για το πρωτάθλημα και σε ένα 1-0 επί της Αλάνια Βλαδικαφκάζ σε φιλικό στην Αυστρία. Κι επιπλέον έχει φάει δύο φορές από τρία γκολ (Μάλαγα 3-3, Νάπολι 0-3) κι άλλες δύο φορές από δύο γκολ (Σάλκε 1-2, Βίλεμ 3-2)…

Μία πολύ μέτρια εικόνα, που αντανακλά σίγουρα και στους γκολκίπερ του, που καλούνται να την αλλάξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ει δυνατόν από το Περιστέρι…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.