«Χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού»

«Χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
«Χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού»

bet365

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εμψύχωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Σάλκε και ζητώντας τους να δώσουν χαρά στον κόσμο.

Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στους «ερυθρόλευκους» για την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League απέναντι στην Σάλκε στο Καραϊσκάκη και τους τόνισε την αναγκαιότητα για μια καλή παρουσία στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε απόδοση 1.40 βρίσκουμε στην sportingbet το διπλό του Ολυμπιακού στα Γιάννενα

Επιπλέον ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα στη Σάλκε, προκειμένου να αφήσουν ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών στον αγώνα της Τρίτης.

Αρχικά ο Μαρινάκης τους μίλησε για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 3η αγωνιστική. «Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Ολυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Πρέπει να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος».

Η σημασία του Τσάμπιονς Λιγκ και ο κόσμος

Ακολούθως αναφέρθηκε στο ματς με την Σάλκε λέγοντάς τους: «Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στην μεγάλη γιορτή με την Σάλκε. Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε. Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας».

Η ενότητα και η στήριξη

Τέλος ο κ. Μαρινάκης σχολίασε: «Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί.

Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα