Οι σκέψεις του Ζαρντίμ για ΠΑΣ

Οι σκέψεις του Ζαρντίμ για ΠΑΣ

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις του Ζαρντίμ για ΠΑΣ

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξετάζει το ενδεχόμενο να προβεί σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού -σε σχέση με το ματς με τον Λεβαδειακό- για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μέγιερι αντί του Κάρολ και ο Γκρέκο αντί του Μοντέστο είναι οι δύο διαφοροποιήσεις που έχει στο μυαλό του για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Ούγγρος και ο Ιταλός ενόψει της έναρξης του Τσάμπιονς Λιγκ και πόσο μπορούν να βοηθήσουν για την συνέχεια.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός σε απόδοση 2.00 στη unibet

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ζαρντίμ σκεφτόταν να βάλει βασικό με τους Βοιωτούς τον Μέγιερι όμως δεν ήθελε να ρίξει την ψυχολογία του Κάρολ μετά το λάθος του στον αγώνα με την Βέροια. Από εκεί και πέρα με βάση τις έως τώρα ενδείξεις του οι υπόλοιποι εννέα παίκτες που ξεκίνησαν στο ματς με τον Λεβαδειακό θα χριστούν βασικοί και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτοί είναι οι: Μανιάτης, Μασάντο, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Χολέμπας, Σιόβας, Τοροσίδης και Αμπντούν. Διαφοροποίηση βέβαια θα υπάρξει εφόσον ανακύψει μεγάλη καταπόνηση κάποιων εκ των διεθνών. Σε αυτήν την περίπτωση ο Φουστέρ θα είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να δώσουν σημαντικές βοήθειες, όπως οι Μήτρογλου και Φετφατζίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα