Έξτρα πρόγραμμα ο Ντιακιτέ!

Έξτρα πρόγραμμα ο Ντιακιτέ!

Δημήτρης Τομαράς
Έξτρα πρόγραμμα ο Ντιακιτέ!

bet365

Μετά τον Λεάντρο Γκρέκο ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάνει έξτρα πρόγραμμα προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Ντρίσα Ντιακιτέ.

Ο Αφρικανός άσος άφησε στην... άκρη τα ρεπό προκειμένου να δουλέψει και άλλο κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο Ντιακιτέ έχοντας μείνει πίσω αυτό το κομμάτι θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ το συντομότερο δυνατό.

Κάνει λοιπόν πρόγραμμα εκτός των ωραρίων των προπονήσεων για να πιάσει τα απαιτούμενα στάνταρντς. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που όμως δεν είναι και τόσο βέβαιο πως θα γίνει πράξη.

Παρόλα αυτά στου Ρέντη είναι πολύ ευχαριστημένοι και από την μεγάλη προσπάθεια του Ντιακιτέ αλλά και από εκείνη του Γκρέκο. Αμφότεροι δείχνουν μεγάλη θέληση και διάθεση να μπουν σύντομα σε φουλ ρυθμούς και να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα