Τα «θέλω» του Πάντελιτς

Τα «θέλω» του Πάντελιτς

Δημήτρης Τομαράς
Τα «θέλω» του Πάντελιτς

bet365

Περισσότερο χρόνο συμμετοχής περιμένει να πάρει στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού ο Μάρκο Πάντελιτς με τον Σέρβο φορ να θεωρεί πως έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Ο Πάντελιτς έχει μέχρι στιγμής αγωνιστεί μόνο σε τέσσερα λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Σε επίσημο ματς είναι ο μόνος χρόνος συμμετοχής του που έχει καταγραφεί, σε μία αναμέτρηση όπου μπήκε ως αλλαγή στο 86' αντί του Τζιμπούρ. Ο Σέρβος -που επί Βαλβέρδε δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν έπαιζε αρκετά- περιμένει να πάρει πιο πολλές ευκαιρίες στην συνέχεια.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη ο Πάντελιτς επιζητά να αγωνίζεται πιο πολύ, ειδικά από την στιγμή που ξέρει πως φέτος ίσως και να είναι η τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό. Εξάλλου έχει την άποψη πως μπορεί να δώσει ακόμα πολλά.

Σε αυτήν την φάση πάντως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ υπολογίζει μεν τον παίκτη αλλά δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα. Υπάρχουν άλλοι επιθετικοί που έχουν το σαφές προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα, όπως ο Τζιμπούρ. Μένει να φανεί το πως θα διαχειριστεί τους επιθετικούς του στην συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα