Θετικό πρόσημο για Φέισα

Θετικό πρόσημο για Φέισα

Δημήτρης Τομαράς
Θετικό πρόσημο για Φέισα

bet365

Με τον Ολυμπιακό δεν έπαιξε ούτε λεπτό κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως με την Εθνική Σερβίας αγωνίστηκε σε ένα ημίχρονο και πήγε αρκετά καλά. Ο λόγος για τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο μέσος του Ολυμπιακού έπαιξε για 46 λεπτά στο 0-0 των Σέρβων με την Σκωτία εκτός έδρας, μπαίνοντας ως αλλαγή στην έναρξη του Β' μέρους στην θέση του Μιχαϊλοβιτς. Ο Φέισα ήταν αρκετά κινητικός και προσπάθησε να βοηθήσει δημιουργικά και επιθετικά την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας προσπαθεί να συμβάλλει όσο περισσότερο γίνεται στην προσπάθεια που κάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Σέρβων στα προκριματικά του Μουντιάλ. Δεν αποκλείεται πάντως να πάρει χρόνο συμμετοχής και στον επόμενο αγώνα της Σερβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα