«Ξανά τον Ιανουάριο για Κουαρέσμα»

«Ξανά τον Ιανουάριο για Κουαρέσμα»

Κώστας Παλαιολόγος
«Ξανά τον Ιανουάριο για Κουαρέσμα»

bet365

Τη στιγμή όπου οι σχέσεις του Ρικάρντο Κουαρέσμα με τη διοίκηση της Μπεσίκτας είναι σε οριακό σημείο με τον παίκτη να έχει τεθεί σε καραντίνα, ο τουρκικός Τύπος μεταδίδει ότι ο Ολυμπιακός θα επανέλθει τον Ιανουάριο για την περίπτωση του διεθνούς Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Αβέβαιο είναι πλέον το μέλλον του Ρικάρντο Κουαρέσμα στην Μπεσίκτας. Οι σχέσεις του διεθνούς Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, που απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού με τη διοίκηησ του τουρκικού συλλόγου είναι τεταμένες και πλέον τίποτε δεν προδιαθέτει αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Μάλιστα νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν δηλώθηκε στη λίστα αυτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το Europa League, βάζοντάς τον ουσιαστικά στον «πάγο» για τους επόμενους μήνες.

Με αυτό τον τρόπο, οι Τούρκοι που του χρωστάνε λεφτά, προσπαθούν να πιέσουν τον Κουαρέσμα, αλλά και τον ατζέντη του να δεχθούν την καταβολή των δεδουλευμένων προκειμένου να μείνει ελεύθερος χωρίς όμως να δοθεί και η αποζημίωση για τα χρήματα που του οφείλονται για το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο Τύπος της γειτονικής χώρας το ...προχωράει ακόμη περισσότερο και μάλιστα φτάνει στο σημείο να τονίσει ότι ο Ολυμπιακός παραμένει στο κόλπο της απόκτησής του, θεωρώντας πως έχει πολλές πιθανότητες να κινήσει διαδικασίες απόκτησής του τον Ιανουάριο, αφού εκτιμούν ότι θα βρεθεί η λύση και ο Πορτογάλος θα μείνει τότε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα