Μήνυμα... ενδεκάδας ο Γκρέκο!

Μήνυμα... ενδεκάδας ο Γκρέκο!

Δημήτρης Τομαράς
Μήνυμα... ενδεκάδας ο Γκρέκο!

bet365

Ο Γκρέκο ημέρα με την ημέρα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος, υποχρεώνοντας τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να κάνει σοβαρές σκέψεις για να τον συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα στον Ολυμπιακό.

Ο Γκρέκο ήταν στο βασικό σχήμα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στο προπονητικό φιλικό με την ομάδα Νέων, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει σημαντικά. Η πολλή και σκληρή δουλειά που κάνει ο Ιταλός χαφ στου Ρέντη τόσο εντός προπονητικού... ωραρίου όσο και εκτός αυτού -όπως σας αναφέραμε την Πέμπτη- δείχνει να αποδίδει για τα καλά καρπούς.

Με βάση την εικόνα του στις προπονήσεις και τα δείγματα γραφής στο τεστ της Παρασκευής ο Γκρέκο βάζει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ζαρντίμ ήδη σκέφτεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, δίχως να έχει πάρει φυσικά τις τελικές του αποφάσεις.

Σημειώνεται πως ο Γκρέκο ήταν εκείνος που με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους «μεγάλους» στο ματς της Παρασκευής με τους πιτσιρικάδες. Ο Ιταλός πάντως ήταν πάντως στην αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό δίχως όμως να χρησιμοποιηθεί. Το σημαντικό για εκείνον είναι πως η μεγάλη προσπάθεια που κάνει δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το τεχνικό επιτελείο και τον ίδιο τον Ζαρντίμ.

Ο παίκτης έχει... σκυλιάσει για να βρει θέση βασικού στο λιμάνι. Στόχος του Γκρέκο άλλωστε είναι να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και να προσφέρει τα μέγιστα στην συνέχεια των υποχρεώσεών του σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις από αυτόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα