Stop για Εθνική σε Ντιακιτέ

Stop για Εθνική σε Ντιακιτέ

Δημήτρης Τομαράς
Stop για Εθνική σε Ντιακιτέ

bet365

Μετά από δύο συνεχόμενες συμμετοχές ως βασικός σε παιχνίδια της Εθνικής Μάλι, όπου το τεχνικό τιμ τον υπολόγιζε πολύ, ο παίκτης του Ολυμπιακού Ντίρσα Ντιακιτέ τέθηκε εκτός.

Το γεγονός ότι είχε μείνει χωρίς ομάδα για σημαντικό χρονικό διάστημα και ότι δεν έκανε προετοιμασία στέρησε την δυνατότητα από τον Ντιακιτέ να λάβει νέα κλήση για την Εθνική του Μάλι για το εντός έδρας παιχνίδι των προκριματικών του Κόπα Άφρικα με την Μποτσουάνα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει έτσι ένα επιπλέον λόγο να τα... δώσει όλα στις προπονήσεις για να φτάσει ξανά στο επίπεδο που ήταν.

Να πείσει τον Γάλλο ομοσπονδιακό τεχνικό του Μάλι, Πατρίς Καρτερόν, να τον συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του για τις επόμενες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Ο Ντρίσα Ντιακιτέ -στον οποίο πόνταραν πολλά στο Μάλι στο προηγούμενο χρονικό διάστημα- πάντως προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις στου Ρέντη, έχοντας κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις.

Πλέον είναι δεδομένο ότι θα είναι έτοιμος αρκετά νωρίτερα από τις 3 Οκτωβρίου. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ποντάρει αρκετά στον Αφρικανό παίκτη, καθώς εκτός των άλλων είναι το μοναδικό κλασικό αμυντικό χαφ που υπάρχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος περιμένει από αυτόν σημαντική βοήθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα