Ετοιμάζεται ο Μασάντο

Ετοιμάζεται ο Μασάντο

Gazzetta team
Ετοιμάζεται ο Μασάντο

bet365

Σε 15 περίπου μέρες θα βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων του ο Πάουλο Μασάντο, όπως τόνισε ο ίδιος, ενώ αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League.

Ο Πορτογάλος άσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay» αρχικά μίλησε για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται. «Μου αρέσει να παίζω και αριστερά. Έπαιζα εκεί και στην Τουλούζ, Μπορώ να αγωνιστώ σε τρεις θέσεις, και στο κέντρο και δεξιά».

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμος, συμπλήρωσε: «Θέλω περίπου δεκαπέντε μέρες για να είμαι όπως θέλω», ενώ για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League, σχολίασε: «Είναι δυνατός όμιλος, αλλά νομίζω πως έχουμε πιθανότητες».

Τέλος για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» είπε: «Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα με τον κόσμο», ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα πρόσθεσε: «Κάθε πρωτάθλημα έχει τις ιδιαιτερότητές του. Άλλες το ελληνικό, άλλες το πορτογαλικό, άλλες το γαλλικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα