Στο... τραπέζι οι ανανεώσεις

Στο... τραπέζι οι ανανεώσεις

Δημήτρης Τομαράς
Στο... τραπέζι οι ανανεώσεις

bet365

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν και επόμενο θέμα στην... ατζέντα της ΠΑΕ είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2013 και όχι μόνο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες την πρόθεση να μιλήσει ξανά με τους εκπροσώπους των Φουστέρ, Χολέμπας, Τζιμπούρ και Τοροσίδη για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, τα οποία εκπνέουν το 2013. Επιπροσθέτως στα πλάνα της είναι να... δέσει τους Μανιάτη και Αμπντούν, επεκτείνοντάς τους και άλλο τα συμβόλαιά τους.

Εκτός αυτού θέλει να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των ετήσιων αποδοχών των Μανιάτη και Αμπντούν (σ.σ. που δεσμεύονται με τον Ολυμπιακό έως το 2014). Από την άλλη υπάρχει η πληροφορία πως μέχρι τον Δεκέμβριο θα γίνει και μία κουβέντα για το συμβόλαιο και τις απολαβές του Φετφατζίδη.

Από τον Ολυμπιακό τονίζονταν πάντως ότι την Τρίτη δεν έγινε καμία επαφή προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι δεδομένο όμως ότι οι παράγοντες των πρωταθλητών Ελλάδας είναι σχεδόν κάθε μέρα σε ανοιχτή γραμμή με τους μάνατζερ των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα