Τα ξαναλέει με... Μουρίνιο ο Ζαρντίμ
Ως γνωστόν ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα μετάσχει στο 14ο Elite Coach Meeting που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας. Το συνέδριο αυτό είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου. Ο κόουτς των Πειραιωτών θα έχει την δυνατότητα να συζητήσει για το ποδόσφαιρο με ομολόγους του από κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.
Μεταξύ άλλων θα μπορέσει να μιλήσει ξανά με τον επίσης Πορτογάλο Μουρίνιο καθώς και άλλους συμπατριώτες του, όπως ο Ζέσους. Το παρών στο συνέδριο θα δώσουν ανάμεσα στ' άλλα οι: Μουρίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλέγκρι (Μίλαν), Αντσελότι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντε Μπουρ (Άγιαξ), Ντεν Μπρομ (Άντερλεχτ), Έμερι (Σπαρτάκ Μόσχας), Ζιράρ (Μονπελιέ), Ζαρντίμ (Ολυμπιακός), Ζέσους (Μπενφίκα), Γιοβάνοβιτς (ΑΠΟΕΛ), Κλοπ (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κούμαν (Φέγενορντ), Βίτορ Περέιρα (Πόρτο), Σάαφ (Βέρντερ Βρέμης), Σπαλέτι (Ζενίτ), Τερίμ (Γαλατασαράϊ), Βιλανόβα (Μπαρτσελόνα) και Βενγκέρ (Άρσεναλ).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
