Έχει δίκιο με Μασάντο

Έχει δίκιο με Μασάντο

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Έχει δίκιο με Μασάντο

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για τη διαχείριση του Μασάντο από πλευράς Ζαρντίμ και σχολιάζει την κριτική ότι τον βάζει σε λάθος θέση.

ΥΠΑΡΧΕΙ μία άποψη, είναι αλήθεια, από πολλούς ότι ο Ζαρντίμ κακώς βάζει στα πλάγια της επίθεσης κι όχι στον άξονα τον Μασάντο. Στα δικά μου τα μάτια έχει δίκιο ο Πορτογάλος τεχνικός που το κάνει αυτό, ακόμη κι αν ξέρει ότι έτσι δεν παίρνει το 100% από το συμπατριώτη του.

Κατ΄ αρχήν, την απάντηση ο προπονητής την έδωσε μέσα από τη μίνι συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το χθεσινό ματς. «Έφυγε ο Μιραλάς», είπε, εννοώντας ότι κάποιος πρέπει να τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα, από την στιγμή που δεν έχει αποκτηθεί αντιΜιραλάς.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Κι εντάξει, εδώ μπορεί κάποιος να πει ότι υπάρχουν κι οι λύσεις των Φετφατζίδη, Φουστέρ (ούτε κι ο Ισπανός, βέβαια, είναι κλασικός ακραίος κυνηγός) και Βλαχοδήμου. Αφού επισημάνουμε ότι ο Φουστέρ, που αποτελεί την πιο «έτοιμη» επιλογή απ΄ όλους, έχασε σχεδόν ολόκληρη την προετοιμασία, στη συνέχεια πρέπει να απαντήσουμε στο ερώτημα, «που θα παίξει ο Μασάντο»…

Ο Ζαρντίμ λοιπόν κρίνει ότι δεν μπορεί να βάλει στην τριάδα του άξονα και Ιμπαγάσα και Μασάντο, γιατί πολύ απλά πρέπει να παίζει με ένα κόφτη (Μοντέστο η, Φέϊσα) κι ένα οκτάρι, που να βοηθάει και μπρος και πίσω (Μανιάτη). Συγνώμη, αλλά είναι απολύτως ποδοσφαιρική επιλογή. Πώς να παίξει, με δύο πλέϊ μέϊκερ και ένα να τρέχει για τρεις;

Εκτός κι αν μείνει στον πάγκο ο Ιμπαγάσα και περάσει προς τον άξονα ο Μασάντο. Αυτό είναι άλλο θέμα. Ας σκεφθούμε, όμως, ότι ο Ολυμπιακός σε όλη του την προετοιμασία την καλύτερη μπάλα του την έπαιξε με τον Ιμπαγάσα στην ενδεκάδα (βλέπε β΄ ημίχρονο με Μάλαγα στο Καραϊσκάκη και β΄ ημίχρονο με Νάπολι στην Ιταλία). Ακόμη ότι μακράν κορυφαίος παίκτης της ομάδας στη Βέροια ήταν ο Ιμπαγάσα. Κι ότι και χθες τις πιο ωραίες στιγμές η ομάδα τις έβγαλε από τα πόδια του. Πώς να αποφασίσει ο προπονητής να αφήσει έξω τον Ιμπαγάσα, ειδικά τώρα που η ομάδα ψάχνει ακόμη να βρει ρυθμό και τα πατήματά της, μετά τις σαρωτικές αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι;…

Τελευταίο: όλοι μας δεν είπαμε ότι ήταν καλός ο Μασάντο στη Νάπολι και στη Βέροια; Με τη Βέροια έπαιξε όλο το ματς στα πλάγια της επίθεσης (άλλοτε δεξιά κι άλλοτε αριστερά), ενώ με τη Νάπολι τα καλύτερά του τα είχε στο β΄ ημίχρονο, οπότε έπαιξε αριστερός κυνηγός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.