«Δένει» και Μανιάτη

«Δένει» και Μανιάτη

Gazzetta team
«Δένει» και Μανιάτη

bet365

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με ανανεώσεις συμβολαίων με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να «δέσουν» στο Πειραιά και τον Γιάννη Μανιάτη, μετά τους Τοροσίδη, Τζιμπούρ, Φουστέρ, Αμπντούν και Χολέμπας.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, όμως σύμφωνα με τη SportDay, υπάρχει η σκέψη στους Πρωταθλητές Ελλάδος για νέο συμβόλαιο στον Μανιάτη ως ανταμοιβή των προσπαθειών του. Δεν αποκλείεται στο συμβόλαιο να μπει ρήτρα αρκετών εκατομμυρίων ευρώ καθώς λόγω Τσάμπιονς Λιγκ θα τραβήξει τα βλέμματα συλλόγων από το εξωτερικό.

Αλλωστε, ο Μανιάτης έχει μπει από πέρσι στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ καλές εμφανίσεις έκανε και με το εθνόσημο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα