Ύστατη προσπάθεια για Νενέ

Ύστατη προσπάθεια για Νενέ

Gazzetta team
Ύστατη προσπάθεια για Νενέ

bet365

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ως την τελευταία στιγμή να ενισχυθεί με την απόκτηση είτε του επί τριετίας διακαή πόθου του Βαγγέλη Μαρινάκη, Νενέ, είτε με την απόκτηση του Κουαρέσμα.

Οι στόχοι του Ολυμπιακού δείχνουν να είναι ξεκάθαροι πλέον, ωστόσο ο χρόνος μοιάζει να είναι πια ο μεγαλύτερος αντίπαλος των Πειραιωτών. Ο Νενέ είναι ο παίκτης που ο Μαρινάκης ήθελε να φέρει στον Ολυμπιακό από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία των πρωταθλητών.

Η συγκυρία μοιάζει να είναι ιδανική ενώ οι δύο άνδρες γνωρίζονται προσωπικά από τις επαφές που έχουν κάνει σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Ο Νενέ αποτελούσε τον αστέρα της Παρί, ωστόσο μετά τον χορό των εκατομμυρίων που έριξαν οι Παριζιάνοι και τα ονόματα που ήρθαν στην ομάδα, αυτή η συνθήκη δεν ισχύει πια.

Μάλιστα, μετά τον τελευταίο τσακωμό του με τον «Ίμπρα» στην προπόνηση, στον οποίο φέρεται να έχει αδυναμία ο Αντζελότι, τα γαλλικά Μέσα γράφουν ότι ο Νενέ δεν αισθάνεται πλέον τόσο θετικά με την συνύπαρξή τους στις τάξεις της ομάδας. Βέβαια, ο ίδιος διέψευσε τα παραπάνω και τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα με τον Σουηδό, χωρίς να αρνηθεί ότι υπήρξε έντονο επεισόδιο.

Το αν θα καταφέρει όμως ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει θετικά το deal στον ελάχιστο χρόνο που του απομένει είναι ένα άλλο θέμα, και για την ακρίβεια, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Όσο για τον Πορτογάλο άσο, τον Κουαρέσμα, μπορεί ο ίδιος να φέρεται σύμφωνος στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ωστόσο με την Μπεσίκτας δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία, ενώ και ο παίκτης ζητάει επίμονα τα δεδουλευμένα του πριν αποχωρήσει, τα οποία δεν είναι και λίγα αφού αμείβεται με σχεδόν 3,75 εκ. ευρώ ετησίως.

Από την άλλη η τουρκική ομάδα δείχνει να τα έχει βρει σε όλα με την Γαλατά για την παραχώρησή του, συν το γεγονός ότι θα πάρει τον Μπάρος. Η Μπεσίκτας είχε διαμηνύσει στον Κουαρέσμα ότι αν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό θα του δώσει το πολύ 2 εκ. ευρώ από τα χρήματα που του οφείλει, όμως εκείνος δεν δέχτηκε καθώς ήθελε να εξοφληθεί μέχρι... δεκάρας ζητώντας όλο το ποσό βάσει συμβολαίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, και αυτή η περίπτωση εμφανίζει μεγάλες δυσκολίες, ενώ από τους άλλου στόχους των ερυθρολεύκων τα πράγματα δεν είναι θετικά, επίσης. Και δεν κολλάει σε όλες τις περιπτώσεις το θέμα στο οικονομικό, όπως στην περίπτωση του Ενζονζί που η Μπλακμπερν ζήτησε 7 εκ. ευρώ μια και η Στόουκ ανέβασε τον πήχη με την προσφορά της. Οι περισσότεροι δεν δέχονται να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο δεν ήταν και ποτέ από τα ποιοτικότερα της Ευρώπης, ωστόσο ειδικά την φετινή σεζόν είναι γνωστό πως ο πήχης έχει κατέβει πολύ, και πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα εμφανές και στο αγωνιστικό πρόσωπο των ελληνικών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα