Εμπιστοσύνη σε Κάρολ

Εμπιστοσύνη σε Κάρολ

Κώστας Παλαιολόγος
Εμπιστοσύνη σε Κάρολ

bet365

Ασπίδα προστασίας στο πρόσωπο του Ρόι Κάρολ παρέχει ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος δείχνει εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την εμπειρία του διεθνούς Βορειοϊρλανδού πορτιέρο, τον οποίο προορίζει για βασικό και στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Λεβαδειακό.

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ρόι Κάρολ δείχνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στην εμπειρία του διεθνούς Βορειοϊρλανδού, στον οποίο πιστεύει απεριόριστα και αυτό φροντίζει να το επιδεικνύει σε κάθε περίσταση.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κάρολ τις ημέρες που ακολούθησαν του αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Βέροια δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας του τέρματος που δέχθηκε από τον Ιωάννου, το οποίο προήλθε από δικό του λάθος.

Ο Ζαρντίμ ωστόσο, εκτιμά απόλυτα τις ικανότητες του 35χρονου πορτιέρο και δεν δείχνει διάθεση να προβεί σε καμία αλλαγή. Έτσι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Κάρολ θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού και στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα