Ο Κουαρέσμα και η... έκπληξη!

Ο Κουαρέσμα και η... έκπληξη!

Ο Κουαρέσμα και η... έκπληξη!

bet365

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό και στην κορυφή της λίστας κυριαρχεί το θέμα του αντι-Μιραλάς. Τα ονόματα που ακούγονται και η έκπληξη των Πειραιωτών!

Πολλά τα ονόματα που παίζουν τις τελευταίες ημέρες για τον παίκτη που θα καλύψει τον αντι-Μιραλάς και ένα από αυτά που ακούγεται πιο έντονα είναι του Ρικάρντο Κουαρέσμα. Η επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στη Μπεσίκτας, αλλά και το υψηλό κόστος κάνουν την περίπτωση δύσκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν το προσπαθεί αρκετά. Οι Πειραιώτες θεωρούν εξαιρετική λύση τον Πορτογάλο, όμως ο ίδιος δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 2.5 εκατ. ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα.

Η περίπτωση του Κακουτά όλα δείχνουν πως έχει εγκαταλειφθεί, με τους Γάλλους να μιλούν για συμφωνία του παίκτη με τη Μαρσέιγ, αλλά και δανεισμό στην Φίτεσε (!!). Ωστόσο, υπάρχουν ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και υπάρχουν ήδη επαφές με κάποιες περιπτώσεις. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν αποκλείται το επόμενο 48ωρο να υπάρχουν εξελίξεις σημαντικές στο θέμα.
Ολλανδοί για Μπάμπελ!
Η λίστα είναι μεγάλη και σε αυτή φέρεται να βρίσκεται και ο Ράιαν Μπάμπελ. Μάλιστα, πληροφορίες από την Ολλανδία μιλούν για ενδιαφέρον για τον 26χρονο εξτρέμ της Χοφενχάιμ, ο οποίος βρίσκεται στον «πάγο», καθώς τα έχει... σπάσει με διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Ο Ολλανδός φλέρταρε με τη Φιορεντίνα, ωστόσο η περίπτωση απόκτησης του δεν προχώρησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα