Προτάθηκε ο Εστογιανόφ
Ο Ουρουγουανός άσος που είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Πανιώνιο πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Πενιαρόλ. Όπως γράφει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ο μάνατζέρ του ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αν ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Στον Πειραιά δεν είναι αδιάφοροι με την περίπτωση του Εστογιανόφ, ωστόσο ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα κινηθούν για την απόκτησή του. Αξίζει πάντως, να αναφερθεί ότι ο Ουρουγουανός άσος, όταν είχε αποχωρήσει από την Ελλάδα είχε συμφωνήσει με τον Πανιώνιο να μην επιστρέψει για λογαριασμό άλλης ελληνικής ομάδας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
