Περιμένει την... Μαρσέιγ ο Κακουτά

Περιμένει την... Μαρσέιγ ο Κακουτά

Δημήτρης Τομαράς
Περιμένει την... Μαρσέιγ ο Κακουτά

bet365

Ο Γκαέλ Κακουτά, σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ από την Γαλλία, δείχνει μία σαφή προτίμηση στην Μαρσέιγ από την οποία περιμένει τελική πρόταση. Την Δευτέρα τα νεότερα για Ολυμπιακό.

ΜΜΕ στην Γαλλία, όπως το espoirsdufootball.com, υποστηρίζουν ότι ο Κακουτά από την στιγμή που δεν μπορεί να βρει τον χρόνο που θέλει στην Τσέλσι, αναζητά στην χώρα του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επισημαίνουν ακόμα πως ο παίκτης παρά την πρόταση του Ολυμπιακού περιμένει την τελική κρούση από την Μαρσέιγ για να κλείσει εκεί ως δανεικός καθώς προτιμά τους Μαρσεγιέζους.

Στο λιμάνι από την άλλη ασκούν πιέσεις και στον παίκτη και στην Τσέλσι. Έχοντας ήδη κάνει την προσφορά τους είναι αισιόδοξοι για την τελική έκβαση της υπόθεσης και ελπίζουν πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Οι πιο ουσιώδεις εξελίξεις για τον Κακουτά πρόκειται να υπάρξουν την Δευτέρα. Μία από τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που τελικά δεν αποκτηθεί ο Κακουτά είναι αυτή του Τζόναθαν Λεγεάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα