Παρελθόν ο Πιρές

Παρελθόν ο Πιρές

Κώστας Παλαιολόγος
Παρελθόν ο Πιρές

bet365

Τέλος δόθηκε στην σύντομη θητεία του Κάρλος Πιρές με τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο γυμναστή τερματοφυλάκων να αποχωρεί από το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων».

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην σύντομη θητεία του Κάρλος Πιρές στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος γυμναστής τερματοφυλάκων και ένας από τους στενούς συνεργάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους»και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Ο Ολυμπιακός είχε προσλάβει ήδη τον Βασίλη Αλεξούδη πριν την έλευση του Πιρές, με τον Πορτογάλο όλο αυτό το διάστημα να αποτελεί ουσιασιτκά τον βοηθός του Έλληνα γυμναστή τερματοφυλάκων. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» πρότεινε στον Πιρές να αναλάβει τη εκγύμναση των τερματοφυλάκων των ακαδημιών, πρόταση την οποία ο Πορτογάλος δεν αποδέχθηκε και προτίμησε να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα