Θέλει να «δέσει» Τοροσίδη!

Θέλει να «δέσει» Τοροσίδη!

Gazzetta team
Θέλει να «δέσει» Τοροσίδη!

bet365

Πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για νέο τριετές συμβόλαιο κατέθεσ εη διοίκηση του Ολυμπιακού στον Βασίλη Τοροσίδη και περιμένει τη τελική απάντηση του διεθνούς αμυντικού. Εντός τω προσεχών ημερών αναμένετια να ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής του 27χρονου αρχηγού των «ερυθρόλευκων».

Μία από τις σημαντικότερες κκρεμότητες για τη διοίκηση του Ολυμπαικού είναι η πααμονή του Βασίλη Τοροσίδη.

Τη στιγμή όπου το συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού με την πειραϊκή ομάδα ολοκληρώνετια το επόμενο καλοκαίρι, με το 27χρονο διεθνή αμυντικό να έχει προξενήσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» κατέθεσε μια εξαιρετική πρόταση στον αρχηγό., ώστε να τον κρατήσει στον Πειραιά για πολλά ακόμη χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προσφέρουν 2.500.000 ευρώ στον διεθνή αμυντικό για τριετές συμβόλαιο, φτάνοντας στις απολαβές του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Σε περίπτωση κατά την οποία ο αρχηγός του Ολυμπαικού απαντήσει θετικά, τότε θα πάρει την πρώτη του χρονιά 750.000 ευρώ, τη δεύτερη 850.000 ευρώ και την τρίτη 950.000 ευρώ! Πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση για τα δεδομένα της εποχής και στην πειραϊκή ΠΑΕ πλέον αναμένουν την απάντηση του παίκτη μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα