Έμφαση σε τεχνική και τακτική

Έμφαση σε τεχνική και τακτική

Δημήτρης Τομαράς
Έμφαση σε τεχνική και τακτική

bet365

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Βέροια μπήκε την Πέμπτη στην τελική της ευθεία.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον καθιερωμένο αγιασμό της Πέμπτης και την ομιλία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με την Βέροια εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλές ασκήσεις τεχνικής με μπάλα αλλά και τακτική. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έριξε το βάρος τους στους δύο αυτούς τομείς. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας πάνω στην φιλοσοφία, την λογική και νοοτροπία που θέλει να περάσει ο Πορτογάλος.

Στο... μέτωπο των τραυματιών ο Ανδρέας Τάτος συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος επίσης συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (8:30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα