Στο... κόλπο και ο Μαλουντά!

Στο... κόλπο και ο Μαλουντά!

Δημήτρης Τομαράς
Στο... κόλπο και ο Μαλουντά!

bet365

Ο Φλοράν Μαλουντά είναι ένας ακόμα παίκτης της Τσέλσι -μετά τους Γιόσι Μπεναγιούν και Γκαέλ Κακουτά- που σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία κοιτάζει ο Ολυμπιακός.

Τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Τσέλσι είναι στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού αυτήν την χρονική περίοδο. Το νεότερο όνομα μετά από εκείνο των Μπεναγιούν και Κακουτά είναι -βάσει πληροφόρησης από την Αγγλία- του Μαλουντά. Πρόκειται για τρεις πολύ δύσκολες βέβαια υποθέσεις.

Οι Πειραιώτες από μέρους τους θέλουν να πάρουν έναν καλό παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς για να καλύψουν το κενό του Μιραλάς. Με άλλα λόγια ψάχνουν για μία καλή μεταγραφή που θα αποκτηθεί με ετήσιο δανεισμό. Η αναζήτησή τους έχει επικεντρωθεί στις αγορές των Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας.

Ο Μαλουντά που μαζί με τον Μπεναγιούν είναι κοντά στην αποχώρησή τους από την ομάδα της Τσέλσι είναι δύο ονόματα που έχουν πέσει στο... τραπέζι της πειραϊκής ΠΑΕ. Παράλληλα στο λιμάνι συνεχίζουν να κοιτούν και ποδοσφαιριστές, όπως οι Νενέ και Ντος Σάντος.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η μεταγραφή του αντί-Μιραλάς θα κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Προς το παρόν στο λιμάνι «δουλεύουν» διάφορες υποθέσεις και αναμένουν σχετικές... απαντήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα