Προτάθηκε ο Ντάνι Ρόουζ

Προτάθηκε ο Ντάνι Ρόουζ

Κώστας Παλαιολόγος
Προτάθηκε ο Ντάνι Ρόουζ

bet365

Με βάση πληροφορίες που προέρχονται από την Αγγλία, προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Ρόουζ με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του 22χρονου αριστερού χαφ της Τότεναμ.

Το όνομα του Ντάνι Ρόουζ έρχεται να προστεθεί στην μακροσκελή λίστα του Ολυμπιακού, όσον αφορά την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς

Με βάση πληροφορίες που προέρχονται από την Αγγλία, ο 22χρονος διεθνής αριστεροπόδαρος μέσος της Τότεναμ προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» με την περίπτωσή του να εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Ρόουζ, που έχει να επιδείξει συμμετοχής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους «πετεινούς» λόγω και της παρουσίας των Μπέιλ, Λένον κατά κύριο λόγο, αλλά και των άλλων αστεριών που διαθέτει στο ρόστερ της η ομάδα του Βίλας Μπόας. Στοιχείο, το οποίο των εξωθεί στην απόφαση να ψάξει να βρει μία ομάδα που θα εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής.

Από τον επισημο Ολυμπιακό δεν γίνεται σχετική αναφορά για το θέμα, ωστόσο το στοιχείο που τονίζεται είναι ότι η περίπτωση του 22χρονου χαφ - εξτρέμ εξετάζεται ως υποψήφια λύση για την διάδοχη κατάσταση του Κέβιν Μιραλάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα