Η πρόταση και η επιθυμία του Μπεναγιούν

Η πρόταση και η επιθυμία του Μπεναγιούν

Gazzetta team
Η πρόταση και η επιθυμία του Μπεναγιούν

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι τον Γιόσι Μπεναγιούν και οι πληροφορίες από το Ισραήλ κάνουν λόγο για τετραετές συμβόλαιο με δύο εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές! Θέλει Αγγλία ο ίδιος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος προσπαθούν να κάνουν το μπαν με την απόκτηση του Γιόσι Μπεναγιούν και από το Ισραήλ βγαίνουν πληροφορίες για το θέμα αυτό.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του 32χρονου μεσοεπιθετικού κάνουν λόγο για πρόταση των «ερυθρόλευκων» που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Βέβαια, όπως αναφέρουν Ισραηλινοί δημοσιογράφοι τονίζουν ότι η πρόταση που έχει δεχτεί από την ελληνική ομάδα είναι με λιγότερα λεφτά από αυτά που κερδίζει στην Πρέμιερ Λιγκ και ότι επιθυμία του ίδιου είναι να παραμείνει στο Νησί για οικογενειακούς λόγους.

Και αυτό γιατί πριν από μία εβδομάδα η γυναίκα του Μπεναγιούν έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι και δεν επιθυμεί να μετακινηθεί από την χώρα. Το σίγουρο είναι ότι στην Τσέλσι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής και γι αυτόι ψάχνεται για την ΚΠΡ που επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον.

«Να παραμείνω Αγγλία»

Ο ίδιος με δηλώσεις του που κατάφερε κι εξασφάλισε το gazzetta.gr εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Αγγλία. «Υπάρχουν συζητήσεις με αρκετές ομάδες και θα αποφασίσω ποιο είναι το καλύτερο για μένα. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα παραμείνω στην Αγγλία ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνίζομαι τόσο συχνά».

Εκτός από τον Ολυμπιακό και την ΚΠΡ φήμες ήθελαν την Φιορεντίνα όσο και την Σαγκάη Σενχούα του Ντρογκμπά να δείχνουν ενδιαφέρον προς το προσωπό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα