Χημεία και αναίρεση!

Χημεία και αναίρεση!

Χημεία και αναίρεση!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επιχειρεί μέσω του blog του να προσεγγίσει το θέμα των δύο εξτρά μεταγραφών του Ολυμπιακού από μία διαφορετική σκοπιά.

Ως…κλασικοί Ολυμπιακοί, φίλαθλοι και δημοσιογράφοι, ζητάμε κι άλλες μεταγραφές τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι. Εξυπακούεται ότι θέλουμε αντιΜιραλάς, αλλά δε θα μας χάλαγε καθόλου και ένας αμυντικός μέσος, αλλά κι ένας ακραίος (κατά προτίμηση αριστερός) μπακ.

Στο μεταξύ, ήδη ο Ολυμπιακός έχει κάνει εννιά μεταγραφές, εκ των οποίων τουλάχιστον οι εφτά υπολογίζονται για στελέχη της ενδεκάδας και της 18άδας (Μασάδο, Γκρέκο, Κοντρέρας, Σιόβας, Μανωλάς, Τάτος, Βλαχοδήμος+Καραγκούνης, Ντιελνά) κι έχουν επιστρέψει άλλοι δύο παίκτες (Μήτρογλου, Ζαραδούκας), ενώ προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο Λυκογιάννης, άρα μιλάμε για 12 νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρσι-το μισό ρόστερ.

Εάν τώρα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα λόγο για τον οποίο η διοίκηση, προφανώς σε συνεννόηση με τον προπονητή, λέει πως εκτός της περίπτωσης ενός κυνηγού για τη θέση του Μιραλάς δεν προτίθεται να κάνει άλλη κίνηση, θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε έναν-πέραν βεβαίως του προφανούς παράγοντα, δηλαδή του οικονομικού.

Κι ο λόγος αυτός έχει να κάνει με τη χημεία γενικά της ομάδας και ειδικότερα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού. Διότι με την αποχώρηση των Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάϊθ, Μακούν, Μιραλάς και την απενεργοποίηση αναγκαστικά, για το μισό χρόνο, του Αβραάμ, η ομάδα έχει διαφοροποιηθεί θεαματικά. Μιλάμε για έξι βασικούς παίκτες. Υποχρεωτικά λοιπόν θα πάρουν τις θέσεις τους έξι άλλοι παίκτες. Για παράδειγμα Κοντρέρας, Σιόβας, Φέϊσα (σαν καινούργιος είναι), Γκρέκο, Μασάδο, Μήτρογλου. Κι ενώ επίκειται υποτίθεται άλλη μία μεταγραφή, ακραίου επιθετικού.

Ήδη, βλέπουμε όλοι ότι ο Ζαρντίμ έχει μεγάλο πρόβλημα να «δέσει» γρήγορα το υπάρχον ρόστερ, με τις τόσες αλλαγές που έχουν γίνει. Μήπως λοιπόν στον Ολυμπιακό σκέφτονται ότι το πρόβλημα του «δεσίματος» της ερυθρόλευκης ενδεκάδας θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο εάν μπουν άλλοι δύο ακόμη παίκτες και δη βασικοί, πέραν του ενός ακόμη επιθετικού που αναζητείται; Και δεν θέλουν κι άλλους πονοκεφάλους, σε συνδυασμό με το ότι παραμένει ανοιχτό και το θέμα του Τοροσίδη, άρα ενδέχεται να χρειαστεί και βασικός δεξιός μπακ;…

Ασφαλώς όλο αυτό το σκηνικό αναιρείται, εάν (έχει η, αν) πάει ο προπονητής και ζητήσει κι άλλους παίκτες. Τότε, θα είναι δική του υπόθεση να «φτιάξει» την ομάδα, όχι με 12 νέα πρόσωπα, αλλά με 15! Διότι αυτός ξέρει καλύτερα τι θέλει κι αυτός έχει και την ευθύνη. Οπότε πολύ απλά πρέπει να γίνουν κι άλλες προσθήκες. Όμως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε να έχει κάνει τέτοια κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.