Nέες αναφορές για Βάργκας

Nέες αναφορές για Βάργκας

Κώστας Παλαιολόγος
Nέες αναφορές για Βάργκας

bet365

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αναφορές των ιταλικών μέσων ενημέρωσης με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χουάν Βάργκας, με την διοίκηση της Φιορεντίνα να κοστολογεί τον διεθνή Περουβιανό χαφ στα 5 εκατ. ευρώ.

Σε καθημερινή βάση ασχολείται πλέον ο ιταλικός Τύπος με τα μεταγραφικά δρώμενα του Ολυμπιακού. Η έντονη κινητικότητα των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την προσπάθεια εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς έχει δώσει τροφή στους γείτονες για πολλά σενάρια, αναδύοντας αρκετά ονόματα ως υποψήφιους στόχους των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της «Corriere dello Sport» η φήμη ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Χουάν Βάργκας, με τους «ερυθρόλευκους» να συλλέγουν πληροφορίες για τον διεθνή Περουβιανό χαφ - εξτρέμ της Φιορεντίνα.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του συλλόγου της Φλωρεντίας δείχνει πρόθεση να παραχωρήσει τον Βάργκας, με την απαραίτητη προϋπόθεση να ικανοποιηθεί στο οικονομικό, αξιώνοντας το ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του διεθνούς Περουβιανού με τους «βιόλα» εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, με τον προπονητή Βιτσέντσο Μοντέλα, να μην τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα