Στον Κάρολ τα γάντια

Στον Κάρολ τα γάντια

Κώστας Παλαιολόγος
Στον Κάρολ τα γάντια

bet365

Σαφές προβάδισμα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού της νέας περιόδου φέρεται να έχει αποκτήσει ο Ρόι Κάρολ, έναντι του Μπάλας Μέγιερι.

Στην εμπειρία του Ρόι Κάρολ δείχνει διατεθειμένος να βασιστεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εν όψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με τα όσα έχει φανερώσει ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού στα τελευταία φιλικά, με αποκορύφωμα το καθοριστικό τεστ της Κυριακής κόντρα στην Νάπολι, ο 35χρονος πορτιέρο έχει αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα έναντι του Μπάλας Μέγιερι για την θέση κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα που μοιάζει να έχει αποκτήσει ο Βορειοιρλανδός πορτιέρο έναντι του Ούγγρου αφορά στην εμπειρία και την ικανότητα του να μιλάει συνεχώς και να κατευθύνει την άμυνα.Το γεγονός ότι η αμυντική γραμμή στο σύνολό της μετά την αποχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ και τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν διακρίνεται για την εμπειρία της (σ..σ με φωτεινή εξαίρεση τον ερχομό του Πάμπλο Κοντρέρας) οδηγεί τον Ζαρντίμ στην απόφαση να προσφέρει τα γάντια του βασικού στον Ρόι Κάρολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα