«Σαφάρι» για τον αντι-Μιραλάς

«Σαφάρι» για τον αντι-Μιραλάς

Κώστας Παλαιολόγος
«Σαφάρι» για τον αντι-Μιραλάς

bet365

Σε κατάσταση εγρήγορσης βρίσκοντια στον Ολυμπιακό για την εύρεση του παίκτη που θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό που άφησ εη αποχώρηση του Κέβιν Μιραλάς. Νενέ, Μπαρμπόσα και Λέγεαρ στην κορυφή της «ερυθρόλευκης λίστας.

Στην προσπάθεια απόκτησης του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται πολύ δυναμικά τις τελευταίες ώρες για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει επάξια το δυνσαπλήρωτο κενό, που άφησ εη μεταγραφή του περυσινού πρώτου σκόρερ της Super League στην Έβερτον. Με βάση όλες τις ενδείξεις στον Ολυμπιακό φέροντια να έχουν ψηλότερα στην μεταγραφική τους λίστα τα ονόματα των Μπαρμπόσα και Νενέ για την ενίσχυση στην άκρη της επιθετικής λειτουργίας.

Τόσο ο Πορτογάλος μεσοεπειθετικός της Μπράγκα, όσο και ο Βραζιλιάνος χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτουν όλο εκείνο το «πακέτο», ώστε να ισχυροποιήσουν την ομάδα.

Την ίδια στιγμή ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του Βέλγου Τζόναθαν Λεγεάρ, που στη ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Άντερλεχτ. Ο 25χρονος άσος συνοδεύεται από καλές συστάσεις καθώς πριν μετακομίσει στη Ρωσία θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του βελγικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» ισχυρίζονται ότι η περίπτωση του Λεγεάρ εξετάζεται σοβαρά στον Ολυμπιακό και τελικά δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Μιραλάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα