«Τσέκαρε» Τοροσίδη η Ρόμα

«Τσέκαρε» Τοροσίδη η Ρόμα

Κώστας Παλαιολόγος
«Τσέκαρε» Τοροσίδη η Ρόμα

bet365

Στις εξέδρες του «Σαν Πάολο» βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής άνθρωπος που δρούσε για λογαριασμό της Ρόμα και είχε στραμμένα τα βλέμματά του πάνω στον Βασίλη Τοροσίδη στο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη γηπεδούχο Νάπολι.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού στην Ιταλία είναι αυτό του Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με τους «ερυθρόλευκους» φέρεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του Καμπιονάτο, με τις Ρόμα και Νάπολι να «ερίζουν» για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχαμε, άνθρωπος της Ρόμα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στις εξέδρες του «Σαν Πάολο», ώστε να «τσεκάρει] από κοντά τον αρχηγό του Ολυμπιακού στο φιλικό της πειραϊκής ομάδας απέναντι στην Νάπολι.

Μέχρι και οι οπαδοί της Νάπολι μετέφεραν πως είναι δεδομένη η μεταγραφή του Τοροσίδη στη Ρόμα. Με τη διαφορά όμως ότι θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμη, ώστε να διαπιστώσουμε τη έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, με αυτή την εβδομάδα που ήδη διανύουμε να προβάλλει καθοριστική για το μέλλον του αρχηγού των «ερυθρόλευκων».

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, πάντως, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας εδώ στο «gazzetta.gr», θα γίνει κίνηση για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του Τοροσίδη, αφού θέλει να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα