Έχει παίκτες, θα φτιάξει

Έχει παίκτες, θα φτιάξει

Έχει παίκτες, θα φτιάξει

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του blog του δίνει μία ποδοσφαιρική εκτίμηση-πρόβλεψη για το μέλλον του Ολυμπιακού, μετά τις προβληματικές εμφανίσεις σε Λισαβόνα και Νάπολι.

Αναμφισβήτητα προβληματίζει η εικόνα του Ολυμπιακού στα δύο τελευταία δυνατά τεστ, στη Λισαβόνα και στη Νάπολι. Ξεκινάμε από αυτό, καθότι δεδομένο.

Σε κανένα δεν αρέσει ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό ακριβώς το πράγμα που έκανε ο ίδιος την προηγούμενη διετία! Τι του έκαναν Πορτογάλοι και Ιταλοί; Τον πίεσαν πολύ, αυτός έχανε την μπάλα κι αυτοί έφευγαν στην επίθεση κι έκαναν φάσεις.

Ωστόσο, στη δική μου λογική, ο Ολυμπιακός θα φτιάξει. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο γρήγορα θα φτιάξει, αλλά νομίζω πως θα φτιάξει. Πολύ απλά διότι έχει καλούς παίκτες. Αρκετούς, έως πολλούς καλούς παίκτες. Κι όταν έχεις καλούς παίκτες, για να μην φτιάξεις ομάδα πρέπει η, να έχεις σύλλογο με πολλά προβλήματα η, κακό προπονητή.

Ο Ολυμπιακός ως σύλλογος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έχει ισχυρή διοίκηση, είναι εντάξει (για τα δεδομένα της εποχής) στο οικονομικό κι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα.

Τώρα, για τον Ζαρντίμ: δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καλός και πόσο καλός προπονητής, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα είναι και κακός προπονητής. Με το σκεπτικό και μόνο, πόσο κακός μπορεί να είναι ένας προπονητής που με την Μπράγκα διεκδίκησε πέρσι σχεδόν ως το τέλος το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ποδοσφαιρικά αν το θέσουμε, θέλει τον χρόνο του κι αυτός κι η ομάδα, που όμως έχει πλέον πολλά καλά χαφ, με τις προσθήκες Μασάδο και Γκρέκο, ενισχύθηκε στην άμυνα με την προσωπικότητα του Κοντρέρας και λογικά θα έχει γερή προσθήκη και στην επίθεση, για τη θέση του Μιραλάς.

Δεν είναι μικρό πράγμα που ο Ολυμπιακός είχε σταθερά σε όλο το 90λεπτο τη μισή ενδεκάδα του με νέα πρόσωπα: αρχικά Παπάζογλου, Σιόβα, Φέϊσα, Μασάδο, Λυκογιάννη και μετά Κοντρέρας, Σιόβα, Γκρέκο, Μασάδο, Μήτρογλου (γιατί κι οι Παπάζογλου, Φέϊσα, Μήτρογλου σαν καινούργιοι παίκτες είναι φέτος).

Ο Ζαρντίμ έχει δύσκολο έργο γιατί πρέπει να «κολλήσει» γρήγορα στο σύνολο τους παλιούς και τους καινούργιους. Μάλλον πρέπει να βιαστεί κι ο ίδιος περισσότερο και να ξεκαθαρίσει στο πλάνο του πιο πολύ κάποια πράγματα. Αλλά έχει και την ατυχία ότι οι συγκυρίες (μεταγραφές και τραυματισμοί) δεν τον έχουν βοηθήσει.

Μακάρι στην πορεία να αποδειχθεί πιο τυχερός ο άνθρωπος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.