«Υπέγραψε ο Μιραλάς»

«Υπέγραψε ο Μιραλάς»

Δημήτρης Τομαράς
«Υπέγραψε ο Μιραλάς»

bet365

Παίκτης της Έβερτον και με την... βούλα θα πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Μιραλάς καθώς ο Κριστόφ Ενροτό αποκάλυψε στο gazzetta.gr ότι έχει βάλει ήδη την υπογραφή του.

Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού με μια λιτή αλλά άκρως περιεκτική δήλωσή του στο gazzetta.gr ανέφερε: «Ο Κέβιν Μιραλάς υπέγραψε στην Έβερτον», βάζοντας ουσιαστικά τελεία στο σίριαλ των τελευταίων ημερών σχετικά με τον επόμενο προορισμό του πρώην πλέον άσου του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τον Ενροτό οι υπογραφές έπεσαν αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Παρόλα αυτά τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την Έβερτον δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του παίκτη, η οποία ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως υπήρξε μια μικρή διαφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Έβερτον.

Διαφωνία που είχε να κάνει με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων στους πρωταθλητές Ελλάδας, η οποία πάντως, δεν ήταν ικανή να «χαλάσει» τη μεταγραφή. Μάλιστα, εντός της ημέρας ή το αργότερο τη Δευτέρα (20/8) αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις, οπότε το θέμα της μεταπήδησης του Μιραλάς στην Έβερτον θα τελειώσει και τυπικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα