Τα δύο «κόκκινα» μέτωπα!

Τα δύο «κόκκινα» μέτωπα!

Δημήτρης Τομαράς
Τα δύο «κόκκινα» μέτωπα!

bet365

Οι υποθέσεις των Κέβιν Μιραλάς και Βασίλη Τοροσίδη είναι εκείνες που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους ιθύνοντες της ομάδας να αναμένουν τις οριστικές εξελίξεις από Αγγλία και Ιταλία.

Για τον Μιραλάς υπάρχει το δεδομένο πια ενδιαφέρον των Έβερτον και Άρσεναλ με τον ίδιο να έχει κάνει ήδη δηλώσεις πάνω σε αυτό και τους Άγγλους να επιμένουν ότι έχει κλείσει στην Έβερτον. Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

Και αυτό διότι περιμένει τα νεότερα από το... μέτωπο του Βέλγου, που πάντως προπονείται κανονικά στου Ρέντη. Όσον αφορά στον Τοροσίδη υπάρχουν δύο ιταλικές ομάδες, η Ρόμα και η Νάπολι που ερίζουν για την απόκτησή του.

Και γι' αυτήν την περίπτωση στο λιμάνι τηρούν προς το παρόν στάση αναμονής. Από εκεί και έπειτα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εάν τελικώς δεν αποχωρήσει ούτε ο Μιραλάς ούτε κάποιος άλλος παίκτης ο Κοντρέρας θα είναι η τελευταία προσθήκη στο φετινό ερυθρόλευκο ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα