«Κλείνει στα 7 εκατ. ευρώ»

«Κλείνει στα 7 εκατ. ευρώ»

Δημήτρης Τομαράς
«Κλείνει στα 7 εκατ. ευρώ»

bet365

Η Έβερτον είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Μιραλάς, όπως μεταδίδουν οι Άγγλοι, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν στα 7 εκατ. ευρώ. Η αγγλική ομάδα επιστράτευσε μέχρι και τον Φελαϊνί.

Πληροφορίες αλλά και ρεπορτάζ από την Αγγλία υπογραμμίζουν ότι έχουν ήδη αρχίσει οι τελικές επαφές της Έβερτον με τους Πειραιώτες με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο να τα βρουν σε ένα ποσό της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ. Άλλες πηγές μιλούσαν πάντως για 7,8 εκατ. ευρώ...

Μάλιστα διευκρινίζουν ότι όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερο πλησιάζει στον αγγλικό σύλλογο ο Μιραλάς. Στην Μεγάλη Βρετανία κάνουν λόγο για συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Επίσης αναφέρεται ότι η απόκτηση του Βέλγου παίκτη θα ανακοινωθεί επίσημα την Παρασκευή.

Στο μεταξύ η Έβερτον χρησιμοποίησε ανάμεσα στ' άλλα και τον συμπαίκτη στην Εθνική Βελγίου και φίλο του Μιραλάς, Φελαϊνί. Αυτό έγινε προκειμένου να αποσπάσει την θετική απάντηση του άσου του Ολυμπιακού, βάσει των αγγλικών ΜΜΕ.

Εκτός των άλλων έχει προκύψει νέα φημολογία για επικείμενο άμεσο ταξίδι του παίκτη με τον ατζέντη του, Κριστόφ Ενροτό, στην Αγγλία. Επιβεβαίωση από μεριάς των νταμπλούχων Ελλάδας δεν υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή ενώ στο λιμάνι δεν έχουν πάρει ακόμα θέση για το ζήτημα της μεταγραφής του Μιραλάς, κάτι που όμως αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα