Ο Ιμπαγάσα είναι εδώ...

Ο Ιμπαγάσα είναι εδώ...

Κώστας Παλαιολόγος
Ο Ιμπαγάσα είναι εδώ...

bet365

Η εξαιρετική επανεμφάνιση του Αριέλ Ιμπαγάσα που συνδυάστηκε με γκολ στο φιλικό της Τετάρτης απέναντι στην ομάδα Νέων ήταν ένα επιπλέον θετικό στοιχείο για τον προπονητή του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η πολύ καλή παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα στο φιλικό της Τετάρτης απέναντι στην ομάδα Νέων ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Αργεντινός μέσος επέστρεψε δριμύτερος μετά τον νέο του τραυματισμό και με την εξαιρετική του παρουσία που συνδυάστηκε μ' ένα όμορφο γκολ, εν , έστειλε το «μήνυμα» στον Λεονάρντο Ζαρντίκ ότι μπορεί να τον υπολογίζει βάσιμα στα πλάνα του εν όψει της ερχόμενης περιόδου.

Ο πολύπερις μέσος μετά τη νέα ατυχία που είχε , δείχνει αναγεννημένος τον τελευταίο καιρό και κυρίως πιο αποφασισμένος από ποτέ, ώστε να αποδειχθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο και φροντίζει να το επιδεικνύει σε κάθε περίσταση, ανεξάρτητα από το όνομα ή την δυναμικότητα του αντιπάλου.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα