Οι τρεις δρόμοι του Μιραλάς

Οι τρεις δρόμοι του Μιραλάς

Μάκης Σταθάτος
Οι τρεις δρόμοι του Μιραλάς

bet365

Ανάμεσα στην Έβερτον και την Άρσεναλ βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ο άσος του Ολυμπιακού έδειχνε να βρίσκεται μια ανάσα από την Έβερτον, ωστόσο με δηλώσεις του στο Sky Sports τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας βάζοντας στο κόλπο και την Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά με τα λεγόμενά του άφησε να εννοηθεί ότι τα «ζαχαρωτά» έχουν τον πρώτο λόγο καθώς θεωρεί ότι στο Λίβερπουλ θα έχει περισσότερες ευκαιρίες, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

«Είναι πιθανό να πάω στην Έβερτον, αλλά είναι πολύ πιθανό να πάω και στην Άρσεναλ. Δεν ξέρω ακόμα. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα αποφασίσουμε το καλύτερο για μένα, ενώ θα συζητήσω και με την οικογένειά μου», ανέφερε αρχικά.

Για να προσθέσει: «Πρόκειται για δύο μεγάλους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά για μένα είναι πιο σημαντικό να παίζω κάθε εβδομάδα, κάτι στο οποίο θα με καλύψει περισσότερο η Έβερτον. Είναι μια καλή ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο φίλος μου Μαρουάν Φελαϊνί».

Τέλος ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού δήλωσε σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του: «Αύριο θα επιστρέψω στην Ελλάδα και την επόμενη εβδομάδα θα πάω ή στην Πρέμιερ Λιγκ ή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα