Της Παναγίας με προπόνηση!

Της Παναγίας με προπόνηση!

Μάκης Σταθάτος
Της Παναγίας με προπόνηση!

bet365

Κανονικά συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (15/8) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αποψινό φιλικό με την ομάδα Κ20, αλλά και το φιλικό της Κυριακής με τη Νάπολι.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και γυμνάστηκαν, εν όψει και του απογευματινού «οικογενειακού» φιλικού με την ομάδα Κ20 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:00).

Απρόοπτα δεν υπήρξαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με τους Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Γκρέκο να συνεχίζουν να ανεβάζουν ρυθμό και να ακολουθούν το ομαδικό πρόγραμμα. Θεραπεία έκανε ο Χολέμπας, ο οποίος πολύ σύντομα θα είναι ξανά έτοιμος να μπει σε δράση. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το αποψινό φιλικό με την ομάδα Νέων, οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα επιστρέψουν το πρωί της Πέμπτης (16/8) στο γήπεδο, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα