«Μου είπαν να φύγω...»

«Μου είπαν να φύγω...»

Κώστας Παλαιολόγος
«Μου είπαν να φύγω...»

bet365

Το ... μπαλάκι στην διοίκηση της Κόλο Κόλο έριξε ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του στον Τύπο της Χιλής αναλύοντας τις πτυχές της διαφαινόμενης μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Για τη διαφαινόμενη εώς βέβαια ημεταγραφή του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός, με δηλώσεις του σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ουσιαστικά έριξε το... μπαλάκι στην διοίκηση της Κόλο Κόλο με αφορμή τους χειρισμούς της στο θέμα της μεταγραφής του.

«Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάω και όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα (σ.σ. Τρίτη). Στην Κόλο Κόλο μου είπαν πως μπορώ να φύγω», ήταν η αρχική επισήμανση του 34χρονου στόπερ στην «El Gráfico», για να προσθέσει: «Είναι μπερδεμένα και δύσκολα τα πράγματα. Είμαι ο αρχηγός και δεμένος με την ομάδα. Όταν ήρθα εδώ έβαλα στην άκρη τα οικονομικά και αν υπάρξει συμφωνία, θα κερδίσει και το κλαμπ. Το μόνο που θέλω είναι να πάει καλά η Κόλο Κόλο».

Σύμφωνα πάντως με άλλες πηγές από την Χιλή φαίνειται να έχει ήδη επέλθει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για σύμβολαίο διάρκειας δύο ετών, με τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη να φτάνουν τις 500.000 ευρώ.

Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Κοντρέρας πιθανότατα θα έρθει στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης, ώστε να ολοκληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα