«Δεν συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό»

«Δεν συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό»

bet365

Θέση για την μεταγραφική υπόθεση του Πάμπλο Κοντρέρας στον Ολυμπιακό πήραν μέσω του gazzetta.gr οι άνθρωποι της Κόλο Κόλο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία.

Πρόκειται για παιχνίδι τακτικής η οριστική απόφαση για τον Κοντρέρας; Άνθρωποι της Κόλο Κόλο τοποθετήθηκαν στο gazzetta.gr για το θέμα της μεταπήδησης του έμπειρου στόπερ στον Ολυμπιακό.

«Ο Πάμπλο μίλησε γι' αυτό. Ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στην ομάδα μας. Οπότε επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Δεν συμφωνήσαμε για να φύγει», ήταν το σχετικό σχόλιο.

Πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η Κόλο Κόλο να πιέζει κατ' αυτόν τον τρόπο για να αποσπάσει πιο πολλά χρήματα από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα