«Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Μιραλάς»

«Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Μιραλάς»

Κώστας Παλαιολόγος
«Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Μιραλάς»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τα εγκωμιαστικά σχόλια του πορτογαλικού Τύπου προκάλεσε η πολύ καλή παρουσία του Κέβιν Μιραλάς στην «παρθενική» φετινή εμφάνιση του διεθνούς Βέλγου φορ με την φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο Κέβιν Μιραλάς αποτέλεσε το μεγάλο «κέρδος» για τον Ολυμπιακό από το φιλικό της Κυριακής κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο «Αλβαλάδε».

Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού, στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε, φρόντισε να κάνει την διαορά στην εμπροσθοφυλακή της πειραϊκής ομάδας προσθέτοντας ποιότητα στο σύνολο του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Γεγονός το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πορτογαλικό Τύπο.

Οι Ίβηρες στις αναφορές τους εκθειάζουν τον 25χρονο διεθνή επιθετικό. Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της «O' Jogo»:

«Δίχως ιδιαίτερα δημιουργική επίθεση, ο Ολυμπιακός έγινε επικίνδυνος μόνο κατά την είσοδο του Μιραλάς στο δεύτερο ημίχρονο. Έως τότε, σπάνια οι Έλληνες του Λεονάρντο Ζαρντίμ δημιουργούσαν ευκαιρίες που μπορούσαν να τελειώσουν»

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα