«Έχει δυο εβδομάδες για Τοροσίδη»

«Έχει δυο εβδομάδες για Τοροσίδη»

Κώστας Παλαιολόγος
«Έχει δυο εβδομάδες για Τοροσίδη»

bet365

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση πλέον οι αναφορές ιταλικών μέσων ενημέρωσης περί του ενδιαφέροντος της Ρόμα για τον Βασίλη Τοροσίδη, με τους γείτονες να τονίζουν ότι η διοίκηση των «τζιαλορόσσι» έχει μπροστά της διάστημα δύο εβδομάδων, ώστε να εντάξει στο ρόστερ της τον δκιεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

Νέες αναφορές για τον Βασίλη Τοροσίδη κάνουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης με αφορμή το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού τονίζοντας ότι οι «τζιαλορόσσι» έχουν μπροστά τους δύο εβδομάδες, ώστε να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του διεθνούς αμυντικού.

Την Δευτέρα υπήρξε νέο δημοσίευμα και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «calciomercato.com» η οποία τονίζει ότι η διοίκηση του συλλόγου της αιώνιας πόλης έχει μπροστά της χρόνο, ώστε να ασχοληθεί με την περίπτωση του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού.

«Η Ρόμα έχει δύο εβδομάδες καιρό να κάνει ένα τηλεφώνημα», είναι μεταξύ άλλων το σχόλιο που υπάρχει στο τέλος του ρεπορτάζ. Στοιχείο ενδεικτικό των προθέσεων των ιθυνόντων του συλλόγου του Καμπιονάτο να εξετάσουν άλλες λύσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα