Θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό για Βάργκας
Στο ενδεχόμενο αναζωπύρωσης ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Χουάν Μανουέλ Βάργκας έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην Φιορεντίνα, ώστε να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του Περουβιανού μέσου σύμφωνα με αναφορές ιταλικών μέσων ενημέρωσης.
Η διοίκηση του συλλόγου της Φλωρεντία ςέχει βάλει πωλητήριο στον παίκτη, χρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει φτάσει στα γραφεάι της ομάδας του «Καμπιονάτο»« κάποια πρόταση.
Η ιστοσελίδα «fiorentinanews.com» σε δημοσίευμά τους θυμήθηκε τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν μια από τις ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για τον παίκτη παλαιότερα, ευελπιστώντας ενδεχόμενη ...αναζωπύρωση ενδιαφέροντος από πλευράς «ερυθρόλευκων»:
«Τώρα, το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε, είναι η επαναφορά του ενδιαφέροντος ομάδων που τον είχαν εξετάσει στο παρελθόν, όπως είναι ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, αλλά υπάρχει και η Λίβερπουλ, χωρίς να ξεχνάμε τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης», γράφει μεταξύ άλλων το κείμενο.
Όσον αφορά στον τίτλο του δημοσιεύματος, είναι αρκετά χαρακτηριστικός. «Σώνεται από την Ελλάδα;», αναρωτιέται...
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
