Θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό για Βάργκας

Θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό για Βάργκας

Κώστας Παλαιολόγος
Θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό για Βάργκας

bet365

Ιταλικές ιστοσελίδες θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό με αφορμή τη πρόθεση της διοίκησης της Φιορεντίνα να παραχωρήσει τον Χοσέ Μανουέλ Βάργκας και να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Περουβιανού μέσου.

Στο ενδεχόμενο αναζωπύρωσης ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Χουάν Μανουέλ Βάργκας έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην Φιορεντίνα, ώστε να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του Περουβιανού μέσου σύμφωνα με αναφορές ιταλικών μέσων ενημέρωσης.

Η διοίκηση του συλλόγου της Φλωρεντία ςέχει βάλει πωλητήριο στον παίκτη, χρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει φτάσει στα γραφεάι της ομάδας του «Καμπιονάτο»« κάποια πρόταση.

Η ιστοσελίδα «fiorentinanews.com» σε δημοσίευμά τους θυμήθηκε τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν μια από τις ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για τον παίκτη παλαιότερα, ευελπιστώντας ενδεχόμενη ...αναζωπύρωση ενδιαφέροντος από πλευράς «ερυθρόλευκων»:

«Τώρα, το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε, είναι η επαναφορά του ενδιαφέροντος ομάδων που τον είχαν εξετάσει στο παρελθόν, όπως είναι ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, αλλά υπάρχει και η Λίβερπουλ, χωρίς να ξεχνάμε τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης», γράφει μεταξύ άλλων το κείμενο.

Όσον αφορά στον τίτλο του δημοσιεύματος, είναι αρκετά χαρακτηριστικός. «Σώνεται από την Ελλάδα;», αναρωτιέται...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα