Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μιραλάς

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μιραλάς

Κώστας Παλαιολόγος
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μιραλάς

bet365

Σε πολύ καλή φόρμα φαίνετια να βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δείχνει να έχει καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του και πλέον να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Η διαρκής αγωνιστική άνοδος του Κέβιν Μιραλάς είναι ένα από τα στοιχερία που αποτελούν ένα από τα πιο ευχάριστα μηνύματα για τον προπονητή του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ, εν όψει του τελικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ο διεθνής Βέλγος φορ επιδεικνύει εξαιρετικό πρόσωπο στις προπονήσεις, αφού η διάθεση και η όρεξη να ξαναγίνει «ενεργός» μετά τον τραυματισμό του, είναι εμφανής.

Ο Μιραλάς όπως φάνηκε και στο «εσωτερικό» δίτερμα του Σαββάτου, με τα δύο όμορφα τέρματα πυ πέτυχε και ήταν ενδεικτικά της κλάσης του, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προσπαθεί να φτάσει σε ικανοποιητικό επιπεδο, ώστε να «μπει» το συντομότερο δυνατό σε φουλ αγωνισιτκούς ρυθμούς και να πάρει λεπτά συμμετοχής σε αγώνες. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να σμβέι στο αποψινό δυνατό τεστ κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Αυτή η εξέλιξη χαροποιεί τα μέγιστα τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που διαπιστώνει ότι μπορεί να ποντάρει πολλά από τα πλάνα του στον περυσινό πρώτο σκόρερ της Super League , που δείχνει πιο ορεξάτος από ποτέ να εμφανίσει στο τερέν πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα