Κόκκινη «στροφή» σε Κοντρέρας!

Δημήτρης Τομαράς
Κόκκινη «στροφή» σε Κοντρέρας!

bet365

Και ξαφνικά προέκυψε... Πάμπλο Κοντρέρας! Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ. Στο «κόλπο» παραμένει ο Σεμπαστιάν Σκιλασί.

Σκέψεις για κίνηση για Κοντρέρας

Σας γράφαμε λίγο πριν ότι τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή αλλάζουν σε μία μεταγραφική περίοδο και όλα μπορούν συμβούν. Βάσει νεότερων πληροφοριών ο Ολυμπιακός πρόκειται να κάνει... μπάσιμο για τον 34χρονο Κοντρέρας!

Είναι κάτι που το σκέφτονται αρκετά σοβαρά στο λιμάνι. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Κόλο Κόλο που έχει θητεύσει σε Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία και έχει πολλές παραστάσεις από Ευρώπη .

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έπαιξε από το 2008 έως το 2011 με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Κοστολογείται με 400 χιλ. ευρώ ενώ οι Χιλιανοί για να τον παραχωρήσουν αξιώνουν από 200 μέχρι 300 χιλ. ευρώ.

Σύντομα η κίνηση, «παίζει» και του Σκιλασί

Πηγές από την Χιλή μάλιστα επισημαίνουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα κίνηση για τον έμπειρο στόπερ ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η υπόθεση μπορεί να είναι ακόμα πιο... προχωρημένη.

Τελικές αποφάσεις πάντως δεν φαίνεται να υπάρχουν ακόμα για τον στόπερ. Αξίζει να τονιστεί ότι τόσο ο Σκιλασί όσο και άλλοι αμυντικοί όπως οι Σαπουνάρου και Λουγκάνο παραμένουν ακόμα στο προσκήνιο. Ο Γάλλος βέβαια είναι μία περίπτωση που «παίζει» πολύ πιο δυνατά από τις άλλες.

«Τίποτα οριστικό, εξετάζονται Κοντρέρας και Σκιλασί»

Στον Ολυμπιακό διευκρίνιζαν κατηγορηματικά ότι δεν έχει επιτευχθεί καμία απολύτως συμφωνία με τον Σκιλασί. Από εκεί και έπειτα υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει κάτι το οριστικό και πως οι Κοντρέρας και Σκιλασί είναι δύο λύσεις για την άμυνα, που εξετάζονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα